onsdag 6. januar 2010

Fiskepakker

Fisk i folie er genialt, den kan lages god tid i forveien hvis du venter gjester, tas med på tur, has på grillen til sommeren, eller lages i ovnen hjemme.

Alle smakene og duften holdes samlet i folien og slippes ut i en deilig sky av damp når pakkene åpnes. I pakkene kan du legge de grønnsakene og urtene du liker og krydre med det du vil. Hvis du skjærer opp ulike grønnsaker og legger fisk og grønnsaker frem kan hver og en lage sine egne pakker. En fin måte å få barn til å spise fisk, maten smaker bedre når den er selvlaget.




Fiskepakke med fennikel og paprika

Til to fiskepakker

2 store ark aluminiumsfolie eller et ovnsfast fat.
ca 200 g fisk pr person
1 fennikkel
5 cm purre
1 paprika
1 lime skall og saft
olivenolje
salt og pepper

Del grønnsakene i tynne strimler, legg dem utover på folien, legg fisken oppå og ha på revet skall og saft av en halv lime og litt olivenolje.
Pakk folien tett rundt grønnsakene og fisken, og bak i ovnen på 200ºC i ca 15 minutter.
Server med ris eller kokte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar