tirsdag 31. juli 2012

Siste sprell i ferien

Heldigvis er det opplett i kveld og vi kan avslutte fem uker ferie med å grille.
Ferie er grilltid og vi har grillet mye, men i dag er første gangen i sommer vi slår til med grilldpyd.

Det fine med grillspyd er at alt er mulig. Kylling, svinefilet, biff, grønnsaker frukt og sopp går om en annen og alt smaker himmelsk.

Grillspyd
til mine spyd trenger du

300 g mørbrad
1/2 rød,grønn og gul paprika
1/2 squash
1 stor løk
urteolje til pensling.

Del grønnsakene og kjøttet i passe biter, tre på spyd og pensle med urteolje. Grill spydene og server gjerne med pasta blandet med resten av urteoljen.

Urteolje lager du kjapt selv: hakk krydderurter(timian, rosmarin, persille, mynte osv) fint og bland med en nøytral olje. Holder ca en uke i kjøleskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar