lørdag 14. juli 2012

Tapas

Tapas er perfekt som kveldskos til et glass eller to med sprudlevin.
Det er utrolig koselig å sette frem noen oliven, litt spekemat, god ost, oppskjært frukt, godt brød og smør.
Hvis du vil lage litt mer styr er bacondadler, stekte kamskjell og kjøttboller i tomatsaus gode valg.




Kjapp kveldstapas for to:

Ca 10 gode oliven, gjerne ferdig kjøpte marinert i chili.
Ca 100g spekekjøtt, fenalår eller skinke
Ca 100 g fast hvit ost, gjerne en kortreist ost som hvit undredals geitost
vannmelon eller nektariner
plommechutney eller mangochutney
hjemmebakt knekkebrød eller rundstykker

Skjær melonen i tynne skiver og legg alt fint opp på serveringsfat. Server gjerne med en musserende vin eller kopp te.

Tips:
Husk å vaske vannmelonen godt utenpå før du skjærer i den. Den har vokst på bakken og skitt som sitter utenpå dras med inn i fruktkjøttet når melonen deles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar