søndag 10. oktober 2010

Gresskarsuppe

Gresskar fortjener mer enn bare å bli lykter til halloween, å bli en deilig suppe gjør gresskarlivet perfekt . Kjapp middag er viktig til hverdags når vi kommer hjem fra jobb og bare er innom hjemme for å "bunkre" før  morsomme kveldsaktiviteter står på programmet.


Gresskarsuppe

1 kg gresskar
2 ss karripasta
1 tommelstor bit ingefær
1 dl kokosmelk
2 store løk
1 stilk sitrongress
Saft av 1 lime



Skrell gresskaret, del det i terninger og kok det mørt i litt vann eller kraft. Grovhakk løken og svisj den gyllen i lag med hakket ingefær, sitrongress og karripasta.

Bland løken i lag med gresskaret og kok videre til gresskarbitene er møre. Kjør suppa glatt med stavmikser, bland i kokosmelken og smak til med limejuice og litt salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar