Nå er ikke jeg vegetarianer, og derfor er dagens middag ganske karbohydatrik. For å få litt mer proteiner kan parikaene fylles med bønner i stedet for pasta.
Fylt paprika
1 stor paprika pr person
kokt makaroni
rømme
hvitløk
pepper
blåmuggost
Skjær toppen av parikaene og ta ut kjernehuset, sett parikaene i et ovsnfastfat og sett de i varm ovn (ca 10-15 min) mens du lager fyllet.
Kok makroni og bland kokt varm makaroni med litt rømme, hakket hvitløk og smuldret blåmuggost. Ta paprikaene ut av ovnen og ha fordel fyllet i paprikaene. Sett de inn i ovenen igjen til fyllet er gjennomvarmt ca 15 minutter.
Potet og gresskargrateng
Poteter
Gresskar
Bladpersille
Sjalottløk
Timian
Blåmuggost
Salt og pepper
Del potetene i tynne skiver og gresskaret i biter, ha i mye hakket persille smuldret blåmuggost, litt olivenolje, salt og pepper.
Stek i ovene til det er mørt, ca 45 minutter på 220ºC
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar