tirsdag 8. september 2009

Kjempereker i tomat og ertekarri

Hvis været fikk bestemme burde vi hatt stormsuppe til middag i dag, men en spretten karrirett er heller ikke å forakte. Dagens rett er hentet fra mitt favoritt matmagasin, GoodFood. Denne karriretten varmer godt på en stormfull høstdag.


Denne rekekarrien er enkel å lage og styrken kan varieres med mengden karripasta eller bare bytte karripastaen ut med vanlig karripulver eller garham masalapulver.


Kjempereker i tomat og ertekarri

1 løk i tynne båter
3 tomater i båter
1 tommelstor bit ingefær
3 hvitløksfedd
3 ss gul karripasta
200 g rensete scampi
200 g frosne erter

Kjør 2 tomater i foodprossessor i lag med hvitløken og ingefæren. Stek løken lett gylden ha på karripastaen og stek i 1 minutt. Ha på tomatsausen og ha i rekene og ertene og resten av tomatbåtene. Stek videre til rekene er ferdige ca 5 minutter.

Prawn, pea & tomato curry recipe - Recipes - BBC Good Food

Shared via AddThis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar