torsdag 21. april 2011

Grillsesongen er i gang, hurra!


Nybarbert gressløk

I år har vi en litt treig start på grillsesongen, men nå er vi i gang. Håper på mange koselige og deilige grillkvelder utover våren, sommeren og til langt utpå høsten.
Dagens grillmat er nakkekoteletter av svin kun med litt salt og pepper, tilbehøret ble spyd med squash, sjampinjong og løk, som også fikk kose seg på grillen, ovnsstekte potetbåter og en yoghurtdressing med gressløk, mynte og appelsinsaft.


Yoghurtdressing

2 dl matyoghurt ( jeg bruker Lindahls tyrkiske yoghurt)
1 dl gressløk finhakket
noen blader frisk mynte
saft av 1 appelsin




Blad alt og la dressingen trekke litt mens du lager til resten av maten. Denne dressingen er også god som dip til potetgull eller grønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar