Torsk, gulrot og potet kan høres ut som traust hverdagsmiddag fra 70-tallet, men det er det absolutt ikke. Dette er en kjempegod og enkel måte å lage fisk og grønnsaker på. Dryss over litt friske urter før servering og festen kan begynne.
Til to personer
2 gulrøtter
4 poteter
½ squash
300 g torsk
Olivenolje
Saft av ½ sitronVask og skrell gulrøtter og potet, og skjær dem i tynne skiver.
Smør en ovnsfast form med litt olje, og ha i potetene og gulroten. Sett formen i ovnen på 200°C i 15 minutter mens du gjør klar fisken. Del fisken i porsjonsstykker og legg fisk og squash på grønnsakene, klem over saften av en halv sitron og ha på litt salt. La det hele stå i ovnen til fisken er stekt og grønnsakene er møre, ca 20 minutter.
Dryss over litt fersk dill før servering og la yoghurt naturell være sausen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar