søndag 16. mai 2010

Lun grønnsaksalat med karridressing


17 mai, dagen som for veldig mange, meg inkludert, også er startuddet på grillsesongen. Jeg elsker hjemmelagd potetsalat,  men det er kjekt å overraske med noe nytt.

Lun grønnsaksalat med karridressing

2 ss kryddereddik eller epleeddik
4 ss olivenolje
2 røde chili hakket med frø
2 fedd hvitløk hakket
1-2 ts madras karri eller vanlig norsk karri
1 boks kikerter
Blandete grønnsaker i tynne skiver eller strimler.
aubergine, paprika, blomkål og løk.

Begynte med å kutte grønnsakene i tynne skiver og strimler, mens grillpanna ble varmet opp (det regner, jeg "grillet" inne).
Silte av og skylte kikertene og blandet eddik, olje, chili, hvitløk og karri til dressing i en stor bolle.
Etter hvert som grønnsakene ble ferdig stekt, hadde jeg dem rett over i dressingen i lag med kikertene. Smakte det salaten til med litt salt og serverte salaten lun, med stekte svinekoteletter.

Du kan bruke andre grønnsaker som fenikkel, squash, kinakål i strimler, gulrot og andre grønnsaker som du liker

1 kommentar: