Jeg har vært så travelt opptatt med soppkurs og sopplukking de siste par ukene. Blogg og det meste annet har vært langt nede på prioriterings lista.
I dag med en liten høststorm på trappa er det på tide å lage skikkelig middag.
Fiskekaker med kålsalat, jeg må innrømme fiskekakene er kjøpt på butikken. Jeg fant et merke med 80% fisk og oppdaget at det er endel tvilsom produktmerking ute å går.
Jaja det får bli et annet innlegg
Kålsalat
Finsnittet hodekål og en stor revet gulrot. Bruk mer kål enn gulrot.
Dressing:
2 ss rømme/kesam
1 ss majones
1 ss finhakket sylteagurk
1 ss finhakket kapers.
Rør sammen dressingen og bland med finsnittetkål og revet gulrot.
For å gjøre det kjapt og enkelt snittet jeg kålen med ostehøvelen.
Vil du ha en søtere salat kan du blande i rosiner eller et revet eple.
Denne salaten er også god på brødskiver med hvitost.
.
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
SvarSlett