tag:blogger.com,1999:blog-5094851236160879985.post5009887273848647151..comments2022-10-09T16:18:19.068+02:00Comments on Hverdag-en fest...: Lakseburger i pitaGjertrudhttp://www.blogger.com/profile/12170956442062729758noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5094851236160879985.post-39426715762714008302010-03-10T08:21:32.052+01:002010-03-10T08:21:32.052+01:00Du kan godt bruke litt egg i burgerene for å få de...Du kan godt bruke litt egg i burgerene for å få de til å henge bedre sammen, hvis du vil det. Det er ikke nødvendig, maizennamelet binder farsen godt nok. Burgerene bør heller ikke steke for lenge, da blir de tørre og faller lett fra hverandre.Gjertrudhttps://www.blogger.com/profile/12170956442062729758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5094851236160879985.post-70596879962754454092010-01-18T15:24:15.912+01:002010-01-18T15:24:15.912+01:00Hadde det ikke gått an å ha i egg for å få dem til...Hadde det ikke gått an å ha i egg for å få dem til å henge sammen, eller vil det gjøre veldig mye med smak?<br /><br />Jeg spiste noen lakseburgere laget av kokkelinje-elever engang, aner ikke hva de hadde i, men den var veldig ren på smak og en fantastisk konsistens. De man får kjøpt i butikken har jo så mye fyllstoffer i seg!! Jeg tviler på de elevene brukte noe sånt. Kanskje en oppskrift mer lik din. Lagres og skal absolutt prøves!Anonymousnoreply@blogger.com